The time is NOW

| |
Dragii mei cititori,

Cum nu puteam neglija A Lady Look in pregatirile pentru AW 09-10, am regandit adapostul meu virtual nitel mai fancy si mai focused.

Pana acum, blogul a fost o joaca de-a mine; in pauzele de inspiratie dintre munca-n jurnalism si cea-n PR, dintre aerul de Bucuresti si cel de Brasov, dintre un om electrizant si toti ceilalti. Ramane tot o joaca, de-a noi, insa. Noi, consumatorii zmart de moda!

EU - cea prinsa de trei ani intr-un fash&biz mix, eu - in anul meu de cautari, cand pe business card se lafaie "freelancer", alaturi de VOI - cei care incercati sa intelegeti moda in toate "arderile" ei, de la creatie si productie, la marketare, distributie si comunicare, voi - cei care aveti puterea sa educati gusturi si sa influentati decizii de cumparare spre... ceea ce merita!

Sa ne gasim des, aici, la mine-n adapost, cu buna inspiratie!

Multumescuri,
Paula

p.s. CADO!

4 reactii:

Tea spunea...

Asadar, ta decision est prise?

Well, sper sa putem face fata la noutatile blogului tau!

I wish you the bafta :) si sper sa incluzi si cate un post cu recomandari de cursuri Fundatia Calea Victoriei - traite de tine, of course..

Paula NEGREA spunea...

Ioi, cum sa nu puteti face fata? Discutam pe limba oamenilor de rand, nu-n afacereza..! :) Cert e ca, in curand, postez un poll care-ti va placea tare, pariu! Nu spun decat atat: moda pentru o cauza, decizii la raft.. :)

Pup, Teutz, si multu mult pentru incurajari! Sa mearga brici Charity Gift cu ajutorul gastii Rogalski!

Alex spunea...

Un look profesionist!

p.s. "You're a breathe of fresh air to me" "Let's make this moment ... last"

Paula NEGREA spunea...

Pe tine chiar nu te cred intru totul, hehe Dar ma bucuri foarte mult ca-mi esti fidel, Alex! Chiar daca blogul e mai obositor de citit in negrul lui :)

P.S. Ce face Calea Victoriei din oameni frumosi..